Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova’da 19 Mayıs Coşkusu

Altınova’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Kaymakamlık önünde düzenlenen programla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2026 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2026 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Altınova’da 19 Mayıs Coşkusu

Programa; Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Fırat Zorlu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Programda gençlerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni toplarken, 19 Mayıs’ın heyecanı ve bayram coşkusu Altınova’da hep birlikte yaşandı.

“HER ZAMANKİ GİBİ HARİKASINIZ GENÇLER”

Gençlerin gösterilerini gururla izlediklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Her zamanki gibi harikasınız gençler. Enerjinizle, heyecanınızla, duruşunuzla bizlere umut verdiniz.” dedi.

Başkan Fazlaca, 19 Mayıs’ın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda gençliğe duyulan güvenin en güçlü sembolü olduğunu vurgulayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği bu anlamlı günü Altınova’da büyük bir coşkuyla kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gençler varsa umut var. Gençler varsa güçlü Türkiye var. Biz sizleri çok seviyor, sizlere yürekten inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.