Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Yılmaz Altınovaspor’da

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Altınova Belediyespor gol yollarındaki sorununu eski gol kralı Okan Yılmaz’ı transfer ederek çözdü.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Okan Yılmaz Altınovaspor’da

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta yer alan ve bu sezon 3. Lige çıkmayı hedefleyen Sarı Yeşilli ekip sezonun ilk yarısında yaşadığı gol sorunu için Bursaspor’un eski yıldızı Okan Yılmaz’ı transfer etti.
Altınova’ya gelen yıldız forvet Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile ilçeyi ve kulübün tesislerini gezdi.
İlçede büyük bir coşkuya sahne olan transfer sonrasında Okan Yılmaz, Altınova Belediyespor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Kulüp tesislerinde resmi sözleşmeye imza atan ve basın mensuplarının karşısına çıkan Altınova Belediyespor’un yeni golcüsü Okan Yılmaz daha sonra Altınova Belediyespor formasını üzerine geçirdi.


“Okan Yılmaz takıma ağabeylik yapacaktır”

Takıma katkı sağlayacak isimleri transfer etmeye özen gösterdiklerini dile getiren Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok,” Altınova Belediyespor sezonun ilk yarısını istediğimiz yerde tamamlayamadı. Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlamak için transfer çalışmalarına başladık. Gol yollarında sıkıntı çekiyorduk ve bizde bu sorunumuzu eski milli yıldız ve gol kralı Okan Yılmaz’ı transfer ederek çözdük. Transferlerimize devam edeceğiz. İkinci yarıya ciddi ve kalitesi artmış bir kadro ile gireceğiz. Okan Yılmaz’ın takıma ağabeylik yapacağına inancımız tamdır. Ağabeyliğinin yanı sıra genç futbolcularımıza da tecrübelerini aktaracak bir isimdir. Yönetim olarak transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. Hasret duyduğumuz 3.lige yükselmek için bu transferleri gerçekleştiriyoruz” dedi.


“Altınova Belediyespor’a gelmekten dolayı mutluyum”

İdealleri olan Altınova Belediyespor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen eski gol kralı Okan Yılmaz,” Öncelikle Altınova Belediyespor’a gelmemde büyük emek sarf eden Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’a, Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok’a ve yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi daha önce gol krallığı yaşadım ve milli formayı giydim. Bursaspor’da güzel günlerim oldu. Bursa’dan ayrıldıktan sonra yeniden o ahenki bulamadım. En son olarak Sakarya’da oynadıktan sonra yurt dışında Yunanistan’da forma giydim. Bir dönem Marseille transferim söz konusu idi ancak olmadı. Sezon başında Orduspor’da antrenmanlara çıktım şimdi ise Altınova Belediyespor’un başarısı için sezonun ikinci yarısında ter dökeceğim. Burada güzel işler başaracağımıza inancım tam. İyi bir kulüp ve idealleri var. Hedef 3. Lige çıkmak eğer bunu takım halinde başarırsak çok iyi olacak” dedi.


“Bursa takımları 2. Devre bocalar”

Bursa takımlarından da teklif aldığını belirten Okan Yılmaz, en ciddi teklifin Altınova Belediyespor’dan geldiğini ve 2. Devre Bursa takımlarının bocalayacağını Bursa takımlarının 3. Lige çıkamayacağını söyledi.


“Jardel, Anderson’lu dönemde gol krallığı yaşadım”

Altınova Belediyespor’u 3. Lige çıkarmak için tüm gayreti göstereceklerini belirten eski milli yıldız Okan Yılmaz, “İnanıyorum ki bu sezon Altınova Belediyespor’u hep beraber 3. Lig’e çıkaracağız. 2000-2001 sezonunda Jardel, Kennet Anderson ve Pascal Nouma’nın olduğu dönemde ben Bursaspor formasıyla gol kralı oldum. O zaman gençtim. Ardından Marsilya ile anlaştım ancak kulübüm yüksek transfer ücreti istediği için bir ara anlaşır gibi oldum sonra vazgeçtiler. İki tarafa da imza attığım için bir sezon oynamama riskim vardı. Sonuçta kulübe bağlı olduğum için Bursaspor kulübü vermedi ve transfer de gerçekleşmedi” diyerek sözlerini tamamladı.


“Gençlerimize örnek olacaktır”

Okan Yılmaz transferi ile büyük bir başarıya imza attıklarını ve Okan Yılmaz’ın Altınova gençlere örnek olacağını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,” Okan kardeşimiz, hem Altınovalı gençlere hem de takımdaki sporcularımıza örnek olacak bir oyuncudur. Profesyonelliğini takımdaki oyuncularla paylaşacaktır. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen değerli tersane işadamımıza teşekkür ediyoruz. Kulübümüze ekstra bir masraf olmadan Okan Yılmaz Altınova Belediyespor’a gelmiştir. Ancak bu işadamının adını açıklamamız doğru olmaz. Hedefimiz 3. Lig. Gençlerimize de kapı açmış olacağız. Bu kapsamda Okan kardeşimizin burada bir idol olacağını düşünüyorum. Yalova için de bu transferin iyi olacağını tahmin ediyorum. Sonuçta biz Yalova’nın temsilcisiyiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.