Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2020 Yılı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Yalova Müftülüğü 2020 yılı eylem planı toplantısını gerçekleştirdi. Yalova Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık’ın başkanlık ettiği toplantıda müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri de hazır bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
2020 Yılı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Yalova Müftülüğü ilde sürdürülen din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir hale getirilmesi amacıyla Müftülük eğitim salonunda 2020 yılı Eylem Planı Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantının amacı hakkında bilgi veren Yalova Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, “Başkanlığımızca yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla, ilçe müftülükleri de dahil edilerek il müftülüklerince, halkımızı din konusunda aydınlatacak, dini ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak, çalışmaların daha aktif, başarılı ve ölçülebilir olmasına katkı sağlayacak, Başkanlığımızın vizyon ve misyonuna uygun, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesinde etkili olacak faaliyetler ile sosyal ve kültürel ağırlıklı etkinliklerin yer aldığı, Başkanlığın stratejik planına uygun yıllık eylem planı hazırladığı malumlarıdır. Toplantıda öncelikle 2019 yılı eylem planında yer alan proje ve faaliyetlerin değerlendirilmesi ile ilgili yapılan sunumla başladı. Maddelerin görüşülüp uygulanması hususunda mütalaa yapıldı. Daha sonra İlçe Müftülükleri tarafından hazırlanan 2020 yılı Eylem Planı taslakları tek tek görüşüldü. İl ve İlçe Müftülükleri tarafından hazırlanan, 2020 yılı Eylem Planı taslakları üzerinde Komisyon üyelerinin görüşleri doğrultusunda 2020 Yılı Eylem Planı maddelerinin uygunluğu karar altına alınmıştır. Plan kapsamında: Eylem planında, rutin iş ve işlemlerle miatlı konulara yer verilmemiştir. Plan hazırlanırken Diyanet İşleri Başkanlığı Stratejik Planı’nda yer alan amaç, hedef ve stratejiler göz önünde bulundurularak, ona uygun eylemler tercih edilmiştir. Belirtilen gündem maddeleri kapsamında görüşmeler yapılarak Eylem Planı üzerinde gerekli değerlendirmeler yapılmıştır” dedi.

Toplantıya İl Müftü Yardımcıları: Halil Eriş, Dr.İhsan Kara  ve Ayşe Betül Balıkçı, Armutlu İlçe Müftüsü: Şahmetdin Özdemir, Termal İlçe Müftüsü: Hasan Rahmi Düzenli, Çiftlikköy İlçe Müftüsü: Yusuf Ulusoy, Altınova İlçe Müftüsü: Recep Eren, Çınarçık İlçe Müftüsü: İdris Yavuzyiğit,  Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Eyüp Müjde, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü: Mustafa Kabadaş,  Din Hizmetleri Uzmanı: Yusuf Gençtürk,  İdari Mali İşler Şefi: Ali Kemal Akan ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: Ömer Faruk Menap da katıldılar.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.