Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölüm Çiçekleri

Yazının Giriş Tarihi: 13.01.2009 05:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.01.2009 05:00

Gazze, ateş kan, ölümün soğukluğu, çocuklar derken insanlık sınavında sınıfta kaldı dünya. Ölüm kusan makineler çocuk, kadın, suçlu suçsuz ayırmadan adeta soykırıma uğruyor Filistinliler. Denenmemiş silahlar, yasaklanmış kitle imha silahları, kimyasal ve misket bombaları ile adeta ahtapot gibi insanları ayırım yapmadan tüm dünyanın gözleri önünde utanmadan deniz manzarası seyreder gibi dürbünle Gazze üzerindeki ölüm kusan bombaları zevkle izleyen, arkasında yanan caminin ve şehrin siyah dumanını zafer işaretiyle süslediğini sanan insanlıktan nasip almamış zalim bir ordu. Ordu bile diyemeyeceğim, katiller!

Kundaktaki çocuklar, konuşamayacak kadar küçük çocukları ile annelerini yüzlerce masum insanı bir evde hapsedip onların üzerine bomba yağdırıp günlerce ölü annelerinin parçalanmış cesetleri yanında aç susuz kalan yavrular....

İnsanoğlu bu utancı asırlar boyu taşıyacak. Yüreklerimiz sızlıyor, insanlığımdan utanıyorum.

Peki ne yapalım? Öncelikle mermi olup bu küçücük vücutlarda ölüm kusan makinelere ekonomik yaptırımın en üst seviyede uygulanmalıdır. Evimde artık istemiyorum o markaları. Ölüm kusan makinelere mermi olacaksa bu markalar olmaz olsun. Bilinçli tüketici olarak artık insanlık utancına ortak olmayacağım. Birleşmiş Milletler kararına aldırmayanlar, kendini savunma adına soykırıma girişenleri tarih affetmeyecektir. Tezgahlanan bu çirkin oyunda kötü adam ne yaparsa yapsın filmin sonunda acı gerçekle yüzleşecek ve iyi olan kazanacaktır. İyi olmak sabır ister, metanet ve akıl ister. Ama zamanı geldiğinde de ne yapacağını bilir. Şimdi ekonomik destek zamanı. Abluka altındaki Filistinlilere el uzatan Kızılay’ımız bizim adımıza onlara şefkatle ulaşacaktır. Gönlümüzden kopanları onlara ulaştıracaktır. Kurtuluş Savaşımızda bize yardım eden kardeşlerimize şimdi yardım zamanı.

Peki yine bu sahne tekrarlanacak mı? Tekrarlanmaması için çok güçlü ve adeta süper güç Türkiye olmamız gerekiyor. Yoksa vaat edilmiş topraklar! olarak bize de kin besleyen şer güçler fırsat kollamakta. Gap ve su kaynaklarımızla gözü üzerimizde olan düşmanlara karşı verilebilecek en güzel cevap milli birlik ve beraberliğimiz. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece ne Er Gene Kon ne de başka teşekküller milletimizin yoluna çıkamayacaktır.

Misketler sadece oyun olsun, çiçekler solmasın, kan çiçekleri olmasın. Yavrular dünyanın neresinde olursa olsun ölmesinler. İnsanlık onuru galip gelsin.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.