Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yosun Sokağın Yosun Sorunu Çözülecek

Çınarcık İlçesi Yosun Sokak'ta sahilde biriken ve etrafa kötü kokular yayan yosunlar temizlenerek yosunların sahile vurmasını engelleyecek bir istinat duvarı örülecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yosun Sokağın Yosun Sorunu Çözülecek

Çınarcık Yosun Sokak sakinlerinin yıllardır sahile vuran yosunların kokusundan duydukları rahatsızlığın giderilmesi için belediye kolları sıvadı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Çamlık Mahallesi Yosun Sokakta inceleme yaptı. Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte Yosun Sokak’a giden Başkan Avni Kurt, burada biriken yosunların çözümü için müdürlük çalışanlarının da fikrine başvurdu. Yapılan incelemelerden sonra yosun sorununu en aza indirmek için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yosun sorununun çözümünden sonra sahile istinat duvarı , yol ve ışıklandırma çalışması ile Yosun Sokak daha da modern bir hale gelecek.

Yosun Sokağın yıllardır süren Yosun sorununun çözüleceğini öğrenen sokak sakinleri ise memnuniyetlerini, "Bu bir kaç aylık bir sorun değil. Yıllardır süregelen bir problem. Dalgaların sahile taşıdığı yosunlar zamanla bozularak etrafa kötü kokular yaymaya başlıyor. Bu kokudan ne camlarımızı açabiliyoruz, ne de doğru düzgün sahilde dolaşabiliyoruz. Yaz aylarıyla birlikte havalar ısınınca koku daha da artmaya başlayacak. Başkanın yaz gelmeden bu sorunu çözeme kararlılığı bizi ümitlendirdi. Bu sorun ortadan kaldırılırsa kendisine müteşekkir kalacağız" sözleriyle dile getirdiler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.