Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yollara Çizgi Çizildi

Araç ve yaya trafiğini düzenlemek amacıyla Yalova Belediyesinin yaptığı çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede kent merkezinde bulunan belirli caddelerde asfalt yol çizgileri yenilendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Zabıta Müdürlüğü Trafik Servisi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarla trafik akışı engellemeden kısa sürede mevcut yol çizgilerini bitirildi. Vatan Caddesi, Mehmet Durman Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yenidoğan Caddesi, Akdeniz Caddesi, Yalı Caddesi, Radar Caddesi, İstanbul Caddesi, Ihlamur Sokak, Doruk Sokak’ta sürdürülen asfalt yol çizgisi çalışmalarıyla trafik akışı daha düzenli hale geldi.

“Kent genelinde yürütülen asfalt ve tretuvar çalışmalarının devamı olarak süren bu çalışmada sürücü ve yayaların yol ve yaya geçitlerini daha rahat kullanmalarını amaçlıyoruz” diyen Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, “Rutin kontrollerimizi yaparak şikayetleri de yerinde inceleyip değerlendirmeye alıyoruz. Kentin çehresine yenilikler getiren trafik düzenleme çalışmalarının tümünü titizlikle uygulamaya devam ediyoruz” bilgisini verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.