Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Memurlardan Başkana Teşekkür

Çiftlikköy Belediyesi’nde yeni göreve başlayan 15 memur Belediye Başkanı Metin Dağ’ı ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2009 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yapılan sınav sonrası Çiftlikköy Belediyesi bünyesine katılan 15 memur çeşitli birimlerde görevlendirilerek çalışmalarına başladı. 3 haftalık bir eğitim döneminin ardından görevlerine başlayan memurlar Belediye Başkanı Metin Dağ’ı ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette yeni memurlar Başkan Dağ’a kazandıkları ilk maaşla aldıkları küçük hediyeleri sunarken belediyenin çalışma sistemine yavaş yavaş alıştıklarını, başarılı çalışmalara imza atacaklarını dile getirdiler. 15 memur, başta Başkan Dağ olmak üzere belediyede herkesin kendilerine çok yardımcı olduğunu da sözlerine eklediler.

Belediye Başkanı Metin Dağ ise 15 yeni memurun katılımıyla belediyenin daha iyi hizmet vermeye başlayacağını ifade ederek “Çiftlikköy Belediyesi bugüne kadar bölgesinde hep örnek alınan ve takdir edilen bir kurum olmuştur. Sizler de artık bu kurumun birer ferdisiniz. Kısa bir adaptasyon döneminin ardından sizin de bu hizmet kervanına katılarak ilçe halkımızın mutluluk, huzur ve sağlığı için canla başla çalışacağınıza inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.