Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Binalar Yarı Yılda Hizmete Girecek

Rektör Yardımcısı Recep Hayri Eren Hukuk Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakülte binalarının akademik yılın 2. yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2015 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yeni Binalar Yarı Yılda Hizmete Girecek

Çınarcık yolunda yapımına devam eden yeni üniversite kampusunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda gazetecilere açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı Recep Hayri Eren, bu dönem sonunda hukuk fakültesini ve iktisadi ve idari bilimler fakültesini taşıyacaklarını ifade etti.

Bu dönem sonunda büyük ihtimal bazı fakülteleri taşıyacaklarını belirten Eren, “Üniversite binaları, eli kulağındadır. Büyük ihtimal Hukuk Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bu dönem sonunda taşıyacağız. Diğer binalar devam ediyor. Orada Mühendislik Fakültesi’nin başka bir binası daha var. O da büyük bir hızla devam ediyor. Önümüzdeki Eylül ayında biteceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni yapılan kampusa geçildikten sonra boşaltılan binaları değerlendireceklerini söyleyen Eren, daha sonra şunları söyledi: “Öte yandan boşaltılan binaları da değerlendireceğiz. Fidanlar binası kiralık binamızdı. Büyük ihtimal ilahiyat fakültesini oraya taşıyacağız. Hukuk Fakültesi’ni de taşıdıktan sonra, Sanat ve Tasarım Fakültesini şimdiki hukuk fakültesinin bulunduğu binaya taşıyacağız. Karizma AVM’yi boşaltmayacağız. Orada YÜSEM ile yabancı diller yüksekokulu kalacak.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.