Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yeni Belediye Binası Önceliğimiz Değil”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, geçtiğimiz aylarda yıkılan belediye binasının yerini otopark olarak kullanacaklarını belirtti. Gürel, “Yeni belediye binası önceliğimiz değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Yeni Belediye Binası Önceliğimiz Değil”

Yalova Belediyesi eski, binası birkaç ay önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılmıştı. Yeni yapılacak belediye binasının hazırlıklarına da başladıkları bir önceki belediye başkanı Mustafa Tutuk tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Yalova Belediye Başkanlığı’na Mehmet Gürel’in seçilmesi, “Yeni bina yapılacak mı” sorularını da beraberinde getirdi. Bu çerçevede açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel yeni binanın öncelikleri arasında yer almadığını söyledi. Belediyenin mali yapısını düzeltmek istediklerini o nedenle de böyle bir yatırıma girilmesi için doğru zaman olmadığına değinen Gürel, “Yalova Belediyesi’nin maddi durumunu düzeltmemiz lazım. O nedenle yeni belediye binası yapmak bizim şu anki önceliklerimiz arasında yer almıyor. Burasını belediyeye gelir getirmesi amacıyla otoparka çevirdik. Burası aynı şekilde hizmet vermeyi sürdürecek. Bayram dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz olarak burasını açtık. Bayram artık bitti bundan sonra uygun fiyatlı olarak burasını da otopark olarak hizmet vermesini sağlayacağız. Buradan da bir gelir elde etmek istiyoruz elbette. Yeni Belediye binasını yapmamız için de belediyenin mali yapısını güçlendirmeyi beklemek durumundayız. Belki daha sonra onu da yaparız” diye konuştu.

Makamında halkla buluştu
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel haftaya halk buluşması ile başladı. Vatandaşları kapıda karşılayan ve makamında ağırlayan Gürel burada vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkanlığa talip olduklarında halka belediye kapılarının her zaman açık olacağının sözünü verdiklerini dile getiren Gürel, “Vatandaşlarımıza belediyenin kapıları benim dönemimde her zaman açık olacak. Halk günlerinde onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözümler üreteceğim. Elbette biz de her zaman halkın içerisinde olacak ve halkımızın talepleri doğrultusunda hizmetler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.