Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlılar Haftasında Hastanedeki Hastalar Unutulmadı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ve sağlık çalışanları, 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası dolayısıyla hastanede tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yaşlılar Haftasında Hastanedeki Hastalar Unutulmadı

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi amaçlı yatan yaşlı hastalar ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ve sağlık çalışanları, hastalarla sohbet ederek tedavi süreçleri hakkında bilgi aldılar. Hastaların istek ve taleplerini de dinleyen Ergenç, onları sağlıklı ve mutlu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaşlılarla sohbet ederek onların hal ve hatırlarını da soran Ergenç, "Hastanemizde yatarak tedavi gören yaşlı hastalarımızı ziyaret ettik. Onlar ile sohbet ederek tedavi süreçleri ile ilgili bilgi aldık. İstek ve taleplerini yerinde dinledik. Onları sağlıklı ve mutlu görmek bizleri mutlu etti. Ayrıca serviste hastalarımıza hizmet veren başta hemşire arkadaşlarımız olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza emekleri ve özverileri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız."

Hastanede tedavi gören yaşlı hastalar ise kendilerini unutmayarak ziyaret ettiğinden dolayı Başhekim Ergenç ve sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.