Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaski’nin Yeni Başkanı Arif Oktay Tunç

Yalova Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (YASKİ) yönetim kurulu başkanlığına AK Partili meclis üyesi Arif Oktay Tunç seçildi. Tunç, görevi Bülent Yalçınkaya’dan devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yaski’nin Yeni Başkanı Arif Oktay Tunç

2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak seçilen meclis üyeleri arasında yapılan anlaşma gereği, YASKİ yönetim kurulu başkanlığı 5 yıllık dönemde 1’er yıl süreyle değişecek. Bu kapsamda 2023-2024 döneminde başkanlık görevini yürüten Bülent Yalçınkaya, görevini Arif Oktay Tunç’a devretti.

Görev devir teslim töreninde konuşan Tunç, YASKİ’nin önemli bir kurum olduğunu belirterek, “Yalova’mızın su ve kanalizasyon hizmetlerini yürüten YASKİ’de başkanlık görevine seçildim. Bu görevi bana layık gören Cumhur İttifakı meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım Bülent Yalçınkaya’ya da yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. YASKİ’nin hizmet kalitesini daha da artırmak için çalışacağım” dedi.

Bülent Yalçınkaya ise Tunç’a başarılar dileyerek, “YASKİ’de 1 yıl boyunca başkanlık yaptım. Bu süre içinde Yalova’mız için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Şimdi görevi Arif Oktay Tunç’a devrediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz nasıl bayrağı bir önceki yönetimden devraldıysak şimdide Arif Oktay Tunç’a devrediyoruz.  Kendisine güveniyorum. YASKİ’yi daha iyi noktalara taşıyacaktır.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.