Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Zabıtasında Tablet Dönemi

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zaman ve Mekândan Bağımsız Kamu Yönetim Sistemi (ZAMBAK) kapsamında tablet bilgisayarlar ile çalışmalarını sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Zabıtasında Tablet Dönemi

Bilgisayar üzerinde bütün görevlerin tanımlandığı ve hangi personelin ne kadar süre çalıştığını gösteren ZAMBAK sistemini kullanan Yalova Belediyesi, Zabıta personeline tablet bilgisayar dağıtarak hem mevcut sisteme devam etmesini sağlayacak hem de fotoğraf özelliği sayesinde karşılaşılan vakaları fotoğraflayabilecek.



Çalışma Performansları Ölçülecek

Bilgisayarların dağıtımı için bir tören düzenlendi. Tablet dağıtım töreninde konuşma yapan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bozacı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tablet uygulamasıyla beraber artık Yalova Belediyesi’nde şifai emir dönemi sona ermiştir. Bundan sonra sistem üzerinden çalışmamız daha kolay olacak. Şikâyetlerde fotoğraf çekme konusunda yeni cihazların çok faydası olacak. Artık ofisimiz bu tabletler. Çalışma performansı da tabletteki yazılım ile ölçülecek. Bu değişim Türkiye’ye örnek olacak.”

Bozacı’nın konuşmasının ardından Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli, tablet ve yazılımla ilgili toplantılar yaparak Zabıta Müdürlüğü personeline bilgi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.