Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yalova Üniversitesi Hak Ettiği Yere Gelecek”

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi’nin hak ettiği yere gelmesini sağlamak için tüm gücüyle çalıştığını ifade etti. Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi’nin kurum ve kuruluşlarla olan uyumundan da övgü ile bahsetti

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Yalova Üniversitesi Hak Ettiği Yere Gelecek”

Yalova Üniversitesi her geçen sene daha da fazla tercih edilen bir üniversite haline gelmeye başladı. Bunda Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın da çok büyük bir emeği oldu. Kendisinin Yalovalı bir rektör olması nedeni ile üniversitenin hak ettiği noktaya taşınması için çok daha sorumluluk hissettiğini ifade eden Bahçekapılı, “Yalova Üniversitesi’nde okumak bir ayrıcalıktır. Yalovalı bir rektör olarak da benim üzerimde ciddi bir yük var. Ben benden önceki rektörler gibi olmayacağım. Benden önce 10’a yakın rektör Yalova’ya gelmiş ama hiç biri Yalova’da değil. Ben burada doğmuş, sülalesi çok uzun yıllardır burada olan birisi olarak benim görevim bittiğinde halkımızın ‘Yalova Üniversitesi için çok güzel işler yaptın’ demesini istiyorum. O nedenle de bu üniversitenin gelişmesini, hak ettiği noktaya gelmesini önemsiyorum. Bu bilinçle çalışınca bunun yansımalarını da görüyorsunuz. Herkes şahitlik edecek ki Yalova Üniversitesi gün geçtikçe değeri artan, diğer üniversiteler arasında saygın bir noktaya gelmiş bir üniversite olacak. Elbette bunu yaparken Yalova Milletvekillerimizin bize olan desteğine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Üniversitemiz şu anda tam hak ettiği yerde olmayabilir. Ama çok önemli akademisyenlerimiz var. Her fakültemizde çok önemli akademisyenler Yalova Üniversitesi’nde eğitim veriyorlar” dedi.

Kurum ve kuruluşlarla da tam bir iş birliği ve koordinasyonun sağlandığını ifade eden Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Yalova Üniversitesi olarak ilimizdeki belediyelerimizden de, kurum ve kuruluşlarımızdan da çok ciddi destekler görüyoruz. Üniversite olarak biz de ilimizin gelişimine katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızla düzenlenen ortak etkinlikler bunun örneğidir” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.