Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Turizmini Geliştirmek İçin İşbirliği Yapacaklar

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova'nın tanıtımının güçlendirilmesi ve yerel işletmelerin desteklenmesi için Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin, Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Mustafa Bozkurt ve Yalova Esnaf Odası Başkanı Necati Erbul ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Turizmini Geliştirmek İçin İşbirliği Yapacaklar

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen toplantıda Yalova’nın doğal güzellikleri, tarihi mirası ve kültürel zenginlikleriyle tanıtımının artırılması, yerel esnafın ve işletmelerin desteklenmesi ve turistlerin ilgi çekici etkinliklere yönlendirilmesi için geliştirilecek stratejiler ve projeler ele alındı. Burada konuşan YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, "Yalova'nın turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için hep birlikte çalışmalıyız. Bu amaçla, Yalova'nın doğal güzelliklerini, tarihi mirasını ve kültürel zenginliklerini tanıtmak için yeni projeler geliştireceğiz. Ayrıca, yerel esnaf ve işletmelerin turistlere daha iyi hizmet verebilmeleri için eğitimler ve destekler sağlayacağız." dedi.

Yalova’nın tanıtımı anlamında ortak projeler yürütebileceklerini ifade eden Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karetekin ise, "Yalova, turizm açısından büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli değerlendirmek için YTSO ile birlikte çalışmaya hazırız. Yalova'nın tanıtımı için ortak projeler yürüterek şehrimize daha fazla turist çekmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Yalova esnaflarının ilde turizm potansiyelinin artmasını istediklerini YESO ve YESOB olarak da bu tip çalışmalara ve projelere ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade eden YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt, “Yalova'nın esnafı ve sanatkârları olarak turizmin gelişmesinden büyük fayda sağlayacağız. YTSO ve Turizm İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak şehrimize gelen turistlere en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Yalova'nın turizm potansiyelinin artması için esnaf ve işletmelerin de desteği önemli. Bu amaçla, YTSO ve Turizm İl Müdürlüğü ile birlikte yürüteceğimiz projelerde aktif rol alacağız." şeklinde konuştu.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, YTSO, Turizm İl Müdürlüğü, Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği ve Yalova Esnaf Odası tarafından ortak projeler geliştirilecek. Bu projelerin Yalova'nın tanıtımının güçlendirilmesine, yerel işletmelerin desteklenmesine ve turistlerin ilgi çekici etkinliklere yönlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.