Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yalova Turizm Potansiyeli Yüksek Bir İl”

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya Yalova’nın turizm anlamında çok önemli potansiyellere sahip önemli bir il olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Yalova Turizm Potansiyeli Yüksek Bir İl”

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen aylık Turizm Sektör Toplantıları’nın yedincisi, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, turizm sezonu öncesinde Yalova’nın turistik lokasyonlarının eksiklikleri ve iyileştirilmesi yönünde atılacak adımlar ele alındı. Vali Dr. Hülya Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada Yalova’nın turizm alanında barındırdığı önemli potansiyellere dikkat çekti. “Yalova, doğal güzellikleri, termal kaynakları ve kültürel mirasıyla turizmde öne çıkan bir ilimiz. Bu potansiyelleri harekete geçirerek, ilimizin turizmini daha da canlandırmak ve ulusal ile uluslararası alanda tanıtımını güçlendirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.” dedi.

Toplantıda, ilgili kurum müdürleri, il, ilçe ve belde belediye temsilcileri ile birlikte turizm sezonuna eksiksiz girmek adına önemli kararlar alındı. Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz’ın da katılımıyla, turizm sektörünün tüm paydaşlarının iş birliği içinde olacağı vurgulandı. Yalova’nın turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme ve tanıtım faaliyetlerine ağırlık verme kararı, sektör temsilcileri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.