Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Polisi Animasyon Film Yaptı

Vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlendirilmesini amaçlayan çalışmalarına aralıksız devam eden Yalova Toplum Destekli Polislik Şubesi bu çerçevede bir animasyon film hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Polisi Animasyon Film Yaptı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü halkın dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirilmesini amaçlayan örnek bir çalışmaya imza attı. Bir animasyon film hazırlayan şube senaryodan, animasyonun grafik tasarımına ve seslendirmesine kadar her şeyi kendi ekipleri ile gerçekleştirdi. Animasyon filmde özellikle yaşlıları hedef alan dolandırıcıların izledikleri yöntemler gözler önüne serildi. Konusunda yaşlı bir vatandaşı arayarak kendilerini banka yetkilisi, polis olarak tanıtan şahısların kart ve kimlik bilgilerini ele geçirme çabası anlatılırken vatandaşların böyle durumlarda nasıl hareket etmesi gerektiği de vurgulandı.

Toplum Destekli Polislik Şubesi hazırlana animasyonu Yalova’da ki minibüslerde, İstanbul ve Yalova arasında yolcu taşıyan gemilerde, halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda yayınlayarak halkı bu konularda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.