Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’nın Gururu Oldular

Bosna Hersek’in Travnik kentinde düzenlenen foto maratona davet edilen Yalova Fotoğraf Atölyesi Başkanı Suat GÖK ile YAFOD üyesi Celalettin TUNÇ, ilimizi başarıyla temsil ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’nın Gururu Oldular

Bosna Hersek’te Foto Club Travnik Derneği tarafından düzenlenen foto maratona katılan Yalova Fotoğraf Atölyesi Başkanı Suat GÖK ile YAFOD üyesi Celalettin TUNÇ, ilimizi başarıyla temsil etti. Kardeş şehir ilişkileri kapsamında Bosna Hersek’teki kardeş şehrimiz Travnik’e davet edilen fotoğrafçılarımız, foto maraton kapsamında; Saraybosna, Travnik, Mostar, Blagay ve Fojnica şehirlerinde de fotoğraf çekimleri gerçekleştirdiler.

Bir çok ülkeden katılımın olduğu foto maratona iştirak etmekten mutluluk duyduklarını belirten Yalova Fotoğraf Atölyesi Başkanı Suat GÖK, “Düzenlenen etkinlikler kapsamında Bosna Hersek’teki foto maratona katılmamızı, Yalova’daki fotoğrafçılık açısından bir gelişme olarak görüyoruz. Yurt dışı organizasyonlarında bir çok fotoğrafçı ile tanışma ve birlikte çalışma imkanı bulmak çok güzel bir olay. Bundan sonraki dönemde de bu tür etkinliklere katılmak ve fotoğraf sanatında uluslar arası dostluklar bulmak amacındayız. Bosna Hersek’teki etkinlikte ülkemizi ve Yalova’yı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu organizasyona gitmemiz konusunda bizleri yönlendiren Yalova Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Dereli’ye ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’a teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.