Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kongresi’nin Hazırlıkları Başladı

Yalova’nın tarihinden sanatına, kültüründen ekonomisi ve turizmine kadar birçok konu başlığının konuşulacağı Yalova Araştırmaları Kongresi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Kongresi’nin Hazırlıkları Başladı

Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü münasebetiyle 22-23 Ekim 2021 tarihlerinde "Yalova Araştırmaları Kongresi (YAK) 2021" düzenlenecek. Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi, Yalova Üniversitesi ve İl Özel İdaresi ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan kongre hakkında bilgi veren Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, “Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 100. Yılı münasebetiyle 23-24 Ekim 2021 tarihlerinde Yalova Araştırmaları Kongresi düzenlenecek. Kongrede Yalova’yı konu edinen veya Yalova'yı ilgilendiren tüm alanlardaki bildiriler sunulabilecek. Yalova’nın mevcut durumunun tespiti ve yakın gelecekte Yalova'yı ilgilendiren sektörleri etkileyecek gelişmeler hakkında farklı disiplinlerden eğitimcilerin, araştırmacıların, öğrencilerin ve sektör temsilcilerinin fikir alışverişinde bulunabilmesi amacıyla 24 başlık altındaki bildiriler kongre kapsamı içinde yer alacak.
Kongre kapsamında; Afet yönetimi, Akıllı Su Yönetimi, Göç, Lojistik, Sağlık, Sağlık turizmi, Seracılık, Süs bitkileri yetiştiriciliği, Tarih, Tarım, Termal turizmi, Tersane, Akıllı Kent, Eğitim, Ekonomi, İşletme, Kamu yönetimi(merkezi-yerel), Kültür, Sanayi, Sosyal hizmet, Sosyoloji, Ticaret, Ulaştırma ve Sanat başlıkları masaya yatırılacak. Yapılan toplantılar sonrasında bu konularda alınan kararlar ise bir bildiri altında toplanacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.