Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Gündemini Kanal 16'da Tartışıyorlar

Yalova’nın gündemi artık ulusal formatta uydu üzerinden yayın yapan Kanal 16 televizyonunda her hafta Yalova’nın Nabzı isimli program ile değerlendiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Gündemini Kanal 16'da Tartışıyorlar

Ulusal düzeyde yayın yapan bir televizyon kanalı olmayan Yalova’nın haberlerine de artık sıklıkla yer vermeye başlayan Kanal 16 televizyonunun Yalova temsilciliği Ceo Medya Ajans bünyesinde kuruldu. TRT Yalova Temsilciliğini de bünyesinde bulunduran Ceo Medya Ajans firma sahibi Cem Mete Okur ve Yalova’nın tanınmış usta gazetecisi Bülent Güler’in birlikte hazırlayıp sunduğu program her pazartesi günü saat 16:00’da canlı yayınlarla ekrana gelmeye başladı. Hafta boyunca Yalova’da yaşanan gelişmelerin konuşulduğu Yalova’nın Nabzı isimli programa önümüzdeki haftalarda siyasetten iş dünyasına bir çok ismin konuk olarak katılacağı açıklandı.

Kanal 16 televizyonu; Digitürk 232.kanal, D-Smart 232.kanal ve uydu üzerinden de Türksat Frekans 12514, Sembol oranı 11666 Polarizasyon H(Yatay) frekansından yaptığı yayının yanısıra internet üzerinden de canlı yayın izlenebiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.