Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Gece Sular Altında Kaldı

Yalova’da gece 02:30 sularında şiddetlenen sağanak yağış su baskınlarına neden oldu. Yalova’nın İstanbul Caddesi, Fatih Caddesi ve Yaşar Okuyan Bulvarı sularla kaplanırken esnaflar ve vatandaşlar ev ve iş yerlerine dolan suları boşaltmaya çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova’da sağanak yağış hayatı felç etti. Gece geç saatlerde başlayan yağış kısa sürede cadde ve sokakları kapladı. İlin ana arterleri de su baskınından nasibini aldı. İstanbul, Fatih ve Yaşar Okuyan Caddeleri sularla kaplanırken buralarda bulunan iş yerleri de sular altında kaldı. İşyerlerindeki malı kurtarmaya çalışan esnaflar kovalarla iş yerlerini dolduran suyu dışarıya atmaya çalıştı. Bazı esnaflar ise tuğlalarla dükkanlarının önüne bariyer kurmaya çalıştı. Evlerde su baskınından nasibini aldı. Zemin katlardaki evleri su basarken vatandaşların eşyalarında maddi zarar meydana geldi. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’da gece Yalova’da dolaşarak durum hakkında bilgiler aldı.

Öte yandan Yalova Sebze Meyve Hali’de sular altında kaldı. Kabzımallar paçalarını sıvayarak dizlerine kadar yükselen sularda yürümek zorunda kaldığı halde bazı vatandaşlarda kendini hali dolduran sulara bırakıp yüzerek eğlendi.

Yalova’nın Kazımiye köyü ve Koruköy beldesindeki yüzlerce serada sular altında kaldı. Çiftçilerin seralardaki ürünleri de zarar gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.