Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, tarafından yapılan operasyonda 257 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu

Edinilen bilgiye göre: Narkotim ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda İ.Y., A.D., E.B. ve E.C. isimli şahısların yakın çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri, kendi sevk ve idarelerindeki araçla Yalova'ya naklederek sokak düzeyinde uyuşturucu ticareti yapacakları bilgisi alındı. Bu bilgi ivedilikle değerlendirildi ve ekipler, tespit edilen aracı yol güzergâhında takibe aldı. Adli makamlardan alınan arama kararı gereğince gerçekleştirilen detaylı araç aramasında 257,66 gram metamfetamin ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İ.Y., A.D., E.B. ve E.C. isimli şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında işlemler devam ediyor.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması ile çocuk ve gençlerin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.