Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı, 3 Tutuklama

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde ve geçiş güzergahlarında uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı, 3 şüpheli isi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı, 3 Tutuklama

Yalova Emniyet Müdürlüğü ilde uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Bu kapsamda çevre illerden Yalova’ya uyuşturucu getiren zehir tacirlerine yönelik operasyonlar gerçekleştiriliyor. Operasyon kapsamında sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen S.T. isimli şahıs, narkotik ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 600 gram skunk maddesi, bir adet öğütücü ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. S.T., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca Ü.B.'nin kullandığı 77 plakalı araç da şüphe üzerine durduruldu. Araçta ve şüphelinin evinde yapılan aramada 27 gram skunk maddesi, 3 adet tabanca, 30 adet tabanca fişeği ve 2 adet bıçak bulundu. Ü.B. ile evde bulunan M.Ü. ve N.Ö., kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak ve ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet suçlarından gözaltına alındı. Ü.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.Ü. ve N.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.