Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yalova’da meydana gelen trafik kazasında Yalovaspor amigolarından Erman Kurtul (27) hayatını kaybederken yine kendisi gibi bir Yalovaspor tutkunu olan arkadaşı Akif Varış (30) ise ağır yaralandı. Hiç ayrılmayan iki arkadaşı trafik kazası ayırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Gece 03:00 sularında Erman Kurtul'un kullandığı 16-JDL-91 plakalı otomobil Termal Yolu üzerinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. O esnada aracı kullanan Erman Kurtul, çarpmanın etkisi ile araçtan fırlayarak olay yerinde can verdi. Çarpmanın etkisi ile takla atan araçta bulunan Akif Varış ise araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan Akif Varış ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Komada olduğu öğrenilen Akif Varış yoğun bakıma alındı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen Erman Kurtul ve Akif Varış'ın arkadaşları ise sinir krizleri geçirdiler. Cesedi başında gözyaşı döken arkadaşları güçlükle sakinleştirildi.

Erman Kurtul ve Akif Varış normal yaşamlarında da hiç ayrılmayan iki arkadaş olarak biliniyor. Yalovaspor sevdalısı olarak bilinen Erman Kurtul ve Akif Varış takımın hiçbir maçını kaçırmadıkları gibi takımın amigoluğunu da yapıyordu.

Merhumun cenazesi bugün(13.06.2010) ikindi namazına takiben Merkez Camii'nden kaldıralacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.