Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Sahte Temizlik Ürünü Operasyonu

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çiftlikköy ilçesinde bir işyerine düzenledikleri operasyonda 2 milyon TL değerinde sahte temizlik ürünü ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’da Sahte Temizlik Ürünü Operasyonu

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çiftlikköy ilçesi Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinde sahte temizlik ürünü üretildiği ve piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine harekete geçti. İşyerine baskın yapan ekipler, tanınmış markalar adına ambalajlanmış ve kamyona yüklenmiş halde yaklaşık 2 milyon TL değerinde sahte temizlik ürünü buldu. Ürünler arasında toz deterjan, bulaşık deterjanı, oda spreyi, sıvı çamaşır deterjanı, boş kutu ve kapak, terazi ve ambalajlama makinası gibi malzemeler ele geçirildi.

Operasyonda işyeri sahibi L.E. adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli yapılan yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı açıklamada, toplumun korunmasına yönelik başta uyuşturucu madde olmak üzere her türlü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.