Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Ki Berberler Covid19 Testinden Geçirildi

11 Mayıs 2020 Pazartesi günü yeniden çalışmaya başlayacak olan berber esnafına Yalova’da Covid19 testi uygulanmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’da Ki Berberler Covid19 Testinden Geçirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülke genelindeki berber ve kuaförlerin 11 Mayıs 2020 tarihinde yeniden çalışmaya başlayacağının duyurulması sonrasında harekete geçen Yalova Berberler ve Kuaförler, Odası Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte ildeki tüm berberleri Covid19 testinden geçirmeye başladı. Yalova Sağlık İl Müdürlüğü binasındaki birime gelen esnaflardan ağız ve burun sürüntüsü alınarak test ediliyor. Test sonuçları negatif çıkan esnafların çalışmalarına izin verilecek.

Yalovalı berber ve kuaförlerin kendi rızası ile böyle bir testin kendilerine uygulanmasını istediklerini dile getiren Yalova Berberler ve Kuaförler Odası

Ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da ki esnaflar da 2 aydır kapalıydı. Ancak devletimizin izni ile pazartesi günü dükkanlarımızı açacağız. İnsanlarla çok içiçe olan bir esnaf grubu olduğumuzdan tüm esnafların bu testten geçirilmesi kararını aldık. Ben bu anlamda bize de destek veren Yalova Valisi Muammer Erol ve Sağlık İl Müdürümüze teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.