Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Gıda Kumbarası Projesi Başladı

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü, hayata geçirdiği, “Gıda Kumbarası” Projesi ile ülkeye örnek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’da Gıda Kumbarası Projesi Başladı

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü, depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda malzemesi ulaştırmak için bir proje başlattı. Gıda Kumbarası adı verilen proje ile çeşitli marketlere konulan kumbaralara gönüllüler tarafından bağışlanan gıda malzemeleri, Sosyal Market mağazasında ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Proje hakkında bilgi veren Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz, amaçlarının depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda ihtiyacını karşılamak olduğunu söyledi. Özyılmaz, “Gıda Kumbarası projesi ile hem hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını hem de ihtiyaç sahiplerinin taleplerini karşılamayı hedefliyoruz. Proje kapsamında 10 markette gıda kumbaraları yerleştirdik. Bu kumbaralara gönüllüler tarafından çeşitli gıda malzemeleri bırakılabilir. Biz de bu malzemeleri toplayarak Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde oluşturduğumuz Sosyal Market mağazasında ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu sayede hem israfın önüne geçeceğiz hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Özyılmaz, projeye destek veren marketlere ve bağışçılara teşekkür ederek, projenin devam edeceğini belirtti. Özyılmaz, “Gıda Kumbarası projesi ile Yalova’da bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Projeye destek veren marketlerimize ve bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Projemiz sürekli olarak devam edecek. Vatandaşlarımız istedikleri zaman gıda kumbaralarına bağış yapabilirler. Biz de bu bağışları en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.