Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Çiftçi Ve Personel Eğitimi İhtiyaçları Belirleniyor

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" ve "Personel Eğitimi İhtiyaç Analizi" çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova'da Çiftçi Ve Personel Eğitimi İhtiyaçları Belirleniyor

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, tarımsal üretimde verimliliği ve etkinliği artırmak için "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" ve "Personel Eğitimi İhtiyaç Analizi" çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri çiftçileri ziyaret ederek anketler doldurarak görüşmeler gerçekleştiriyorlar. Elde edilen veriler, Yalova’da tarımsal üretimin hangi alanlarda geliştirilebileceğini ve hangi konularda eğitim ihtiyacı olduğunu belirlemek için kullanılıyor.

Yapılan bu çalışmalarla çiftçilerin modern tarım teknikleri, güncel mevzuat ve tarımsal destek imkânları hakkında bilgi sahibi olması, doğru tekniklerin ve modern tarım uygulamalarının kullanımı ile tarımsal üretimde verimliliğin artırılması ve çevreye duyarlı, sürdürülebilir tarım uygulamalarının teşvik edilmesi hedefleniyor.

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli de "Personel Eğitimi İhtiyaç Analizi" kapsamında eğitimlerden geçiriliyor. Bu eğitimler ile personelin bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, daha modern ve etkili bir hizmet sunmaları hedefleniyor.

Sürdürülen analiz çalışmaları hakkında bilgi veren Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi ve Personel Eğitimi İhtiyaç Analizi çalışmaları, Yalova’daki tarım ve orman sektörünün daha sürdürülebilir ve bilinçli bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayacaktır. Bu analizler sayesinde, tarımsal üretimde verimlilik artışı sağlanacak, çiftçilerde bilinçlendirme ve farkındalık oluşturulacak ve personelin bilgi ve becerileri geliştirilecektir.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.