Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Bir Ev Kundaklandı

Yalova’da bir kadının yanlız yaşadığı ev kimliği belirsiz kişilerice 5 noktadan yakılan ateşle kundaklandı. Ev sahibi R.U’nun misafirlik için dışarıda olması ise muhtemel bir faciayı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Polis kundaklama olayını gerçekleştiren kişi yada kişilerin peşine düştü.

Yalova’da gece saat 12:10 sularında İstanbul Caddesi Kazımiye Sokak Yaşar Doğu Çıkmazı üzerindeki 3 katlı bir binanın zemin katında yangın çıktı. Yangın yoğun dumanı hisseden üst kattaki diğer ailelerce fark edilerek itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede söndürdü. İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede yangının evin 5 ayrı noktasından başlatıldığı ve kundaklama olduğu rapor edildi. Yangın esnasında evde olmayan ve tek başına evde kiracı olarak yaşadığı öğrenilen R.U yangının duyarak geldiği evinin önünde sinir krizleri geçirdi. Yangın esnasında bir komşusuna ziyarete gittiği belirtilen kadının evde olmaması olası bir faciayı önledi.

Polis görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yangını ilk fark eden apartman sakinleri dumanı hissedip aşağıya indiklerinde kapının açık olduğunu gördüklerini ve dışarı çıktıklarında ise 18-20 yaşlarında iki kişinin koşarak uzaklaştıklarını gördüklerini dile getirdiler. Polis olayın faillerinin bulunabilmesi için geniş kapsamlı tahkikat başlatırken, kundaklanan evde ağır maddi hasar meydana geldiğini tespit etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.