Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Bayram Öncesi Fuhuş Operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Kurban Bayramı öncesinde ildeki 3 ayrı eğlence merkezi ve 6 ikamette, Fuhuş Operasyonu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova'da Bayram Öncesi Fuhuş Operasyonu

Operasyonda 26'sı yabancı uyruklu 31 kadın ile bu kadınları fuhşa teşvik eden 28 erkek ve 14 şüpheli olmak üzere toplam 72 kişi gözaltına alındı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonla ilde Kurban Bayramı öncesinde fuhuş yapılan mekanlar çökertildi. Bu kapsamda 3 ayrı eğlence merkezi ve 6 ikamete sabahın ilk ışıkları ile operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda 200 polis yer aldı. Yapılan operasyon neticesinde çoğunluğu Moldova, Ukrayna, Özbekistan uyruklu 26 yabancı ve 5'i ise Türk toplam 31 kadın yakalandı. Öte yandan fuhşa teşvik eden 28 erkek ve 14 şüpheli de operasyonlar kapsamında göz altına alındı. Emniyette sorguları yapılan kadınlar sınır dışı edilmeleri talebi ile adliyeye sevk edildiler. Ayrıca ikamet ve eğlence yerlerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 8 adet fişek, 3 adet kuru sıkı tabanca, 172 adet gümrük kaçağı alkollü içki, 3 bin 885 TL ve 3 bin 405 ABD doları ele geçirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.