Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 10 Mülteci Yakalandı

Yalova’nın Altınova İlçesinde 10 mülteci ele geçirildi. Olay sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevliyken açığa alındığı öğrenilen polis memuru D.A (39) ise tutuklanarak cezaevine kondu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova’nın Altınova ilçesinde yol kontrolü yapan ilçe emniyet amirliği ekipleri şüpheli bir aracı durdurdular. Araçta 8’i Kuzey Iraklı, 2 si ise Filistinli 10 mülteci ele geçirildi. Şahısların pasaportlarının bulunmadığı ve yurda kaçak yollarla girdikleri tespit edildi.

Bu esnada araçtan atlayarak kaçmaya başlayan bir kişi de polisin kısa süren takibi neticesinde yakalandı. Şahsın yapılan kimlik kontrolünde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu süre içerisinde bir olaya adının karışması sonrasında açığa alınan D.A olduğu tespit edildi. Şahsın elindeki çantada yapılan kontrolde ise 83 adet sahte para ele geçirildi. Mülteciler yapılan kontrolleri sonrasında Yalova Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edilerek sınır dışı edilirken, olaya adı karışan ve sahte paralarla yakalanarak gözaltına alınan polis memuru D.A ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Yalova Kapalı Cezaevine kondu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.