Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi Atıl Durumdaki Arazileri Temizleyerek Halka Açtı

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sonrası yıkılan binaların atıl durumdaki arazilerinde oluşan olumsuz görüntüler, Yalova Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrası giderildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Belediyesi Atıl Durumdaki Arazileri Temizleyerek Halka Açtı

Belediye çalışmaları sonrası hem görüntü kirliliği ortadan kalktı, hem de araç sahipleri için ücretsiz yeni park alanları ortaya çıktı.

Arsaların hisse sahiplerinin anlaşmazlıkları başta olmak üzere, çeşitli sebeplerle yaklaşık 13 yıldır atıl durumda kalan ve kirlilik oluşturan araziler, Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası güzel bir görünüm kazandı. Arsa sahiplerinin hoşgörüsüyle ortaya çıkan güzel görünüm çevre halkının da takdirini kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.