Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi 15 Haziran’da Açılışlar Yapacak

Yalova Belediyesi, yeni açılışlar gerçekleştirecek. ‘Yalova’nın Kurtuluşu 19 Temmuz’a kadar Yalova İçin 19 Hizmet’ sloganıyla başlayan temel atma ve açılış programları; Kadın İstihdam Atölyesi, Aşevi ve Yeni Tenis Kortları ile sürecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

15 Haziran Salı Günü saat 12.30’da Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki Karanfil Kadın İstihdam Atölyesi ile aynı yerde bulunan Aşevi açılışları gerçekleştirilecek. Kadın İstihdam Atölyesi’nde; tekstil, takı tasarım, seramik ve yemek kursları gerçekleştirilecek. İŞKUR destekli kurslarda bayanlar, yaptıkları ürünlerin satışından da ev ekonomilerine katkı sağlayacak. Aşevi’nde; mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirilecek.

15 Haziran Salı Günü saat 18.30’da ise; Kazım Karabekir Mahallesi Hacı Mehmet Ovası’nda yapılan tenis kortları hizmete girecek. Tenis kortlarının açılışı ile birlikte bu spor dalında tesis eksikliği de önemli ölçüde giderilmiş olacak.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Kadın İstihdam Atölyesi’nin bayanların meslek sahibi olması ve ev ekonomilerine katkı sağlaması, Aşevi’nin ise; muhtaç vatandaşların sıcak yemek yemesi açısından önemli olduğunu belirtti. Tenis kortlarının da, sporun Yalova’da gelişmesine katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Koçal, “Yalova’nın Kurtuluşu 19 Temmuz’a kadar Yalova için 19 hizmeti hayata geçireceğiz. Bu hizmetlerimiz arasında yer alan önemli açılışlarımızdan üç tanesini 15 Haziran Salı Günü gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı açılışlarımıza davet ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.