Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, SYD Vakfı’nı Ziyaret Etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya kurumları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler almayı sürdürüyor. Bu çerçevede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’ne giden Vali Kaya’yı kurum müdürü Muhammed Edip Özyılmaz karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Vali Kaya, SYD Vakfı’nı Ziyaret Etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, kurumları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler almayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Kaya, kurum müdürü Muhammed Edip Özyılmaz’dan brifing aldı. Özyılmaz, Vali Kaya’ya kurumun il genelinde yaptığı yardımların rakamlarını ve çalışmalarını aktardı. Özyılmaz, yaklaşan kış ayları nedeniyle özellikle yakacak yardımları konusunda çalışmalara başladıklarını ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

Vali Kaya ise, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın çalışmalarının son derece önemli olduğunu vurguladı. Vali Kaya, “Devletimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındadır. Bu anlamda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız devletimizin şefkat elini uzatmaktadır. Kurumumuzun yaptığı yardımlarla vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmasını ve onlara destek olmasını istiyoruz. Bu konuda gösterdiğiniz gayretten dolayı sizleri kutluyorum.” dedi.

Vali Kaya, ziyaretin sonunda kurum personeliyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.