Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya Kitap Kurtlarını Makamında Ağırladı

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin ve Yalova İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Vali Kaya  Kitap Kurtlarını Makamında Ağırladı

Ziyarette, Yalova İl Halk Kütüphanesi'nden en fazla kitap ödünç alan yetişkin okur ve öğrenci de yer aldı.

Yalova Valisi Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kendisini ziyarete gelen Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin ve Yalova İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel ile İl Halk Kütüphanesi’nden en fazla kitap ödünç alan yetişkin okur Hakime Çamurdan ile öğrenci Y. Beren Karahan’ı makamında konuk etti.

Vali Kaya Okumanın Önemini Vurguladı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve okumanın önemini vurgulayan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, "Okuma, insanın kendini geliştirmesi, bilgi ve becerilerini artırması için en önemli araçlardan biridir. Kütüphaneler de bu anlamda çok önemli bir görev üstlenmektedir. Yalova'daki kütüphanelerimiz, her yaştan insan için geniş bir kaynak yelpazesine sahiptir." dedi.

Kütüphanelerden En Fazla Kitap Alan Öğrenciler Kutlandı

Kütüphanelerden en fazla kitap alan öğrenciyi makamına oturtan ve onunla bir süre sohbet eden Vali Kaya, "Sizler, okumanın önemini kavramış ve bu konuda örnek bir davranış sergilemişsiniz. Sizi tebrik ediyor, okuma alışkanlığınızı sürdürmenizi diliyorum." diye konuştu.

Ziyaretin ardından Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin, Yalova İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel ve öğrencilere Vali Kaya tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.