Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Erol Kılıçköylüleri Dinledi

Yalova Valisi Muammer Erol, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin ile birlikte gittiği Kılıç Köy’de vatandaşlarla sohbet ederek sorunları, istek ve taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Vali Erol Kılıçköylüleri Dinledi

Yalova Valisi Muammer Erol Çiftlikköy İlçesini ve Kılıç Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Erol’a Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Bakçepınar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İl Genel Meclisi Üyeleri ve il protokolü de eşlik etti. Kılıç Köy Muhtarı Mustafa Kurt ve vatandaşlarca tarafından karşılanan Vali Erol, Dünya geneli yaşanan Koronavirüs salgının Yalova genelinde seyri ve alınan önlemler hakkında vatandaşlarımızla sohbetinin ardından sorun ve taleplerini dinledi. Kılıç Köyünün daha iyi bir hizmet alması bağlamında Sağlık hizmetleri, köye doğalgaz getirilmesi, sulama ile ilgili yaşanan problemler ve otoban bağlantı yollarından yaşanan sıkıntılar konularında vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köy sakinleri, kendilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Yalova Valisi Muammer Erol’a teşekkür ettiler.
Yalova Valisi daha sonra Çiftlikköy ilçesi siteler mahallesindeki Başkent -3 sitesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Başkent -3 sitesinde ikamet eden vatandaşlarımız kendilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erol’a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.