Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Erol Hatay’da Depremzedelere Yemek Dağıttı

Hatay iline koordinatör vali olarak görevlendirilen Yalova Valisi Muammer Erol, burada Yalova Belediyesi ve YESO tarafından kurulan aşevi çadırını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2023 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Vali Erol Hatay’da Depremzedelere Yemek Dağıttı

Yalova Valisi Muammer Erol, Hatay’da depremzedelere destek olmak için kurulan aşevini ziyaret etti. Erol, Yalova Belediyesi ve Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın (YESO) iş birliğiyle açılan aşevinde depremzedelere yemek dağıtımı yaptı ve orucunu onlarla birlikte açtı.

Erol, İçişleri Bakanlığı tarafından Hatay ilinde koordinatör vali olarak görevlendirildiğini hatırlatarak, depremin ilk gününden itibaren Yalova olarak afet bölgesine gereken tüm yardımı yaptıklarını söyledi. Depremin tüm yaraları sarılana kadar bölgede kalmayı sürdüreceklerinin altını çizen Vali Erol, “Depremin ardından Yalova olarak bölgeye ilk ulaşan illerden birisi bizdik. Bu anlamda Yalova Belediyesi ve Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na da teşekkür ediyorum. Yalova halkı da depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması anlamında çok duyarlı davrandı. Ülkemizin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik tablosu tüm dünyaya örnek teşkil etti” dedi. 

Yalova Valisi Muammer Erol daha sonra depremzedelerle birlikte aşevinde orucunu açarak onlarla sohbet etti. Yalova Valisi Muammer Erol’a eski Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya da eşlik etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.