Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucuyla Mücadelede Toplumsal Bilinç Oluşturuluyor

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu maddeler ve bağımlılığıyla mücadelede toplumsal bilincin oluşturulmasına yönelik bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda:

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Uyuşturucuyla Mücadelede Toplumsal Bilinç Oluşturuluyor

Yalova Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelede ailelerin de desteğinin sağlanması ve bilinçlendirilmesi amacıyla Narkoanne ve Narkorehber Yetişkin Eğitimlerine hız kesmeksizin devam ediyor. Bu çerçevede ildeki 10 okulda düzenlenen eğitimler kapsamında 600 veliye ulaşıldı. Eğitimlerin tamamı anne ve anne adaylarını hedef alarak, uyuşturucu maddeyle mücadelede ailelerin rolünü önemseyen bir yaklaşımı benimsedi. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'nün liderliğinde sürdürülen bu bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, özellikle çocuk ve gençlerin sağlıklı geleceğine yönelik uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine odaklanıyor. Amacı, uyuşturucuya hayır diyebilen bir toplum inşa etmek olan bu mücadele kararlılıkla devam edecek.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu maddeyle mücadelede toplumsal bilinci artırmak adına yürütülen bu tür çalışmaların önemine vurgu yaparak, benzer etkinliklerin süreceğini ve toplumun desteğinin önemli olduğunu belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.