Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Operasyonlarında 10 Kişi Gözaltına Alındı

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Uyuşturucu Operasyonlarında 10 Kişi Gözaltına Alındı

Operasyonlarda toplam 10 kişi gözaltına alınırken, 50 gram metamfetamin, 306 gram bonzai ve 26.70 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

 Yalova Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.B. ve A.C. isimli şahısların sokak düzeyinde uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Şüphelilere yönelik eş zamanlı takibin ardından yapılan baskında Y.B. ve A.C. yakalandı. Yapılan aramalarda satışa hazır 4 fişek halinde 10.50 gram sentetik kannabinoid maddesi ve satışa hazır 12 fişek halinde 16.20 gram sentetik kannabinoid maddesi olmak üzere toplam 26.70 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.C. hakkında adli kontrol şartı tedbir kararı uygulandı.

Diğer bir operasyon ise Çınarcık ilçesinde gerçekleştirildi. Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de uyuşturucu satıcılarının tespitine yönelik çalışmalar yürüttü. Yapılan çalışmalar sonucunda Ö.T., E.Ç., Ü.A. ve M.İ. isimli şahıslardan 50 gram metamfetamin, 306 gram bonzai ve 3 adet xanax uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti suçundan tahkikat başlatıldı. E.Ç. ve Ö.T. tutuklanırken, Ü.A. ve M.İ. hakkında adli kontrol şartı tedbir kararı uygulandı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü halkımızın sağlığı, huzur ve güvenliğinin sağlanması için suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini duyurdu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.