Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Hap Ve Skunk Ele Geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 185 gram skunk maddesi, 343 adet ecstasy ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Uyuşturucu Hap Ve Skunk Ele Geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından riskli bölgelerde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü. Yapılan çalışmalar neticesinde C.G. ve M.B. isimli şahısların sokak düzeyinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Şüpheli C.G. takibe alınarak gerçekleştirilen şok baskınla yakalandı. C.G.'nin üst aramasında uyuşturucu maddeler olabileceği değerlendirilen şüpheli maddeler ele geçirildi. Adli makamlardan alınan adli arama kararı ile Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge eşliğinde C.G.'nin ikametgahında da arama yapıldı. Aramada 185 gram skunk maddesi, 160 adet ecstasy hap, 83 adet sentetik ecza grubu hap ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

Narkotik Ekip Görevlileri tarafından M.B.'nin de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. M.B. yakalanarak gözaltına alındı. M.B.'nin ikametgahında yapılan aramada 113 adet ecstasy hap, 38.16 gram skunk maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Açıklama:

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.