Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Unutulmaz Bir Kadın Şenliği Yaşandı

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Kadın Şenliği bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti. Yalova Belediyesinin destek verdiği Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Üyeleri büyük bir coşkuyla “3. Kadın Şenliği”ni Akasya Park’ta düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Birbirinden renkli organizasyonların yer aldığı programa Yalova Belediye Başkanı ve Yerel Gündem 21 Kent Koordinatörü Barbaros Binicioğlu’nun yanı sıra Yalova Ak Parti Milletvekili İlhan Evcin, Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce ve çok sayıda Yalovalı konuk oldu.
Açılış konuşmasını yapan Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Nurten Anıl “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kadın şenliğimize bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Beş ayrı çalışma grubunda yer alan üyelerimizle güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Çalışmalarımızda desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Barbaros Binicioğlu’na, üyelerimize ve tüm yerel gündem 21 çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Binicioğlu: Kadın Meclisini tüm kadınlar sahiplenmeli
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kadın Şenliğinin daha nice yıllar boyunca kutlanmasını dileyen Başkan Binicioğlu ise şunları söyledi: “Yalova Belediyesi YG-21 yaptığı çalışmalarla büyük başarılara imza atar hale geldi. Bu çerçevede etkinliklerini yürüten Kadın Meclisi de güzel çalışmalarla öne çıkıyor. Biz de bu anlamlı günde burada toplanarak kadınlarımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha gösteriyoruz. Buradan tüm Yalovalı kadınlara bir kez daha çağrı yaparak YG-21 Kadın Meclisine sahip çıkmalarını ve aktiviteleri sahiplenmelerini öneriyorum.”
Yalova Milletvekili Evcin de yaptığı konuşmasında Kadın Meclisini tebrik ederek iyi eğlenceler geçirmelerini diledi. Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Gülgönül Bozoğlu ise, “Bütün Kadın Meclisi Üyelerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Başkanımıza verdiği büyük destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Pasta yarışması yapıldı
Bayanlar hünerli elleriyle yaptıkları pastalar için jürilerin karşısında yarıştılar. Jürilerin arasında Başkan Binicioğlu’nun yanı sıra, Tiyatronun sevilen sanatçılarından Sinan Bengier, Ressam Ahmet Özel, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Umut Özcan, Halk Eğitim Merkezi Yemek Bölümü Öğretmeni Yeşim Güner yer aldı. Yarışmanın ardından dereceye giren dört kişiye çeşitli ödüller verildi. Jürilere ise Kadın Şenliği’ne verdikleri destekten ötürü teşekkür belgesi sunuldu. 1. Uluslararası Yalova Sanat Buluşması dolayısıyla Yalova’da bulunan uluslararası sanatçıların da katılım gösterdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Gençlik Meclisi’nin sürprizleri
Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi Üyeleri, ise düzenledikleri sürprizlerle konuklara hoş vakit geçirmelerini sağladı. Çuval, sandalye kapma, dans, kaşıkla yumurta taşıma, şarkı söyleme ve elma soyma yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüller Gençlik Meclisi Üyeleri tarafından verildi.

Ritim gösterisi ve halkoyunları
Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi ritim grubu gösterdikleri performanslarıyla bütün konukların beğenisini kazandı. Başkan Binicioğlu performanslarından ötürü ritim grubunu kutlayarak birlikte fotoğraf çektirdi. Minik oyuncular ise halkoyunlarında büyük bir başarı sergiledi.

Mutluluk semineri
Bütün yıl boyunca kadın meclisinden desteğini esirgemeyen birçok dezavantajlı kadına mutluluk üzerine seminer veren Psikolog Filiz Esin Boztaş Kadın Şenliği’nde de üyeleri yalnız bırakmadı. Boztaş, “Her insanın muhakkak geçmişte yaşadığı bazı sıkıntılar vardır. Ama bu sıkıntıları her zaman düşünerek hayatımızı daha da zor bir durumu koymamak için anı yaşamalıyız. Şu an burada çok güzel bir atmosferdesiniz bu anın kıymetini bilin ve eğlenin, bütün sorunları bir kenara bırakın. Kadın meclisini böyle bir program organize ettikleri için tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Müzik dinletisiyle coştular
Sabahın erken saatlerinden başlayarak uzun süre devam eden 3. Kadın Şenliği’nin son konuğu Yalovalı sanatçı Emel Özer oldu. Seslendirdiği hareketli şarkılarla kadın meclisi üyelerini coşturan Özer, hüzünlü şarkılarla da duygulu anlar yaşattı. Üyeler ve konuklar oynayarak programı sonlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.