Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Unutulan Oyunlar Gün Yüzüne Çıkacak

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hürriyet Ortaokulunda 6’ıncı sınıflara derse girerek, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ilgili bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Unutulan Oyunlar Gün Yüzüne Çıkacak

Eski yıllarda sokaklarda oynanan ve günümüzde unutulan oyunların hatırlatılması yönünde çalışma başlattıklarını belirten Başkan Oral, “Unutulan bu çocuk oyunlarını hep birlikte hatırlayıp, 23 Nisan’da sergilemeyi amaçlıyoruz. Bu konuda öğrencilerimizden de destek istiyoruz” dedi.

Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik Altınova’nın Tanıtım Projesi devam ediyor. Hürriyet Ortaokulu’ndaki sınıflarda derse giren başkan Oral, ilk olarak öğrencileri belediyenin tanıtım videosunu izletti.

Ardından ilçe ile ilgili genel bilgiler veren Başkan Oral, Hersek Lagünü Gölü ve flamingolar, Osmangazi Köprüsü, Çobankale, Hersekzade Ahmet paşa külliyesi, Hersek Sahili, çiçekçilik, kivi ve tersaneler konularına değindi. İlçede kurulacak olan kütüphane ve müze hakkında öğrencilere bilgiler de veren Başkan Oral, her türlü öneri ve şikâyetlerin kendilerine iletilmesini istedi. Başkan Oral, havaların ısınmasıyla tüm öğrencilere yönelik ilçe gezileri düzenleneceğini açıkladı.

Hürriyet Ortaokulu öğretmenleri ile de bir araya gelen Başkan Oral, eğitimcilerle görüş alışverişinde bulundu. Başkan Oral’a sınıflardaki derslerde, Hürriyet Ortaokulu İlhan Aydan ve Müdür Yardımcısı Betül Verim eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.