Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Sanatçılardan Kültür Merkezine Destek

Çiftlikköy Belediyesi’nin yaptırdığı Kültür Merkezi’nin açılışına ünlü oyuncu Rasim Öztekin ile müzisyen Gökhan Kırdar da katıldı. İki ünlü sanatçı açılışa katılanların büyük ilgisini gördü.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Geniş Aile’de oynadığı ‘Kuddusi Kirişçi’ karakteriyle izleyicilerin bir kez daha sevgisini kazanan ünlü oyuncu Rasim Öztekin’e özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Minikler usta oyuncudan imza almak ve beraber fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da açılışa katılan iki ünlü isimle yakından ilgilendi. Kültür merkezini iki ünlü isimle birlikte gezen Başkan Dağ, “Sanatın iki önemli dalında kendisini ispatlamış iki ismi açılışımızda görmek bizleri mutlu etti” dedi.

Belediye Başkanı Metin Dağ, oyuncu Rasim Öztekin ve müzisyen Gökhan Kırdar daha sonra Gri Sanat Tiyatrosu’nun sergilediği ROSTO adlı oyunu birlikte izledi. Kahkahalarla izlenen oyunu takip eden sanatçıları Başkan Metin Dağ daha sonra makamında ağırladı.

Çiftlikköy’ün yeni yeni gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Dağ, ziyarette şunları söyledi: “Biz ilçemizin altyapısını büyük oranda tamamladıktan sonra ağırlığımızı kültür sanat faaliyetlerine vermeye başladık. Bu amaçla da kültür merkezimizi inşa ettik. Sizin gibi usta sanatçıların desteğiyle de burasını ilçemizin en faal noktalarından biri haline getirmeye uğraşacağız”

Usta oyuncu Rasim Öztekin ise Yalova’nın İstanbul gibi bir metropolün yakınında olmasının büyük avantaj olduğuna dikkat çekerek “Bu Yalova’nın potansiyelini arttırıyor. Yalova, bu potansiyeli doğru kullanabilirse kalkınabilir ve bu kültür sanat alanında da avantaj sağlar. Çiftlikköy gibi yeni gelişen bir ilçede böylesi bir tesisin yapılması biz sanatçıları sevindiriyor. Başkanımızı böyle bir hizmet getirmesinden dolayı tebrik ediyorum. Kendisine her zaman destek olacağız” diye konuştu.

Müzisyen Gökhan Kırdar ise kendi albümlerinden Başkan Dağ’a hediye ederken “Böyle sanatsever başkanlar görmek bizi mutlu ediyor” dedi. Başkan Metin Dağ, her iki sanatçıya da günün anısına plaket hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.