Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde düzenlenen Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli yarışmalarında yapıldığı etkinliklere protokolde neredeyse tam kadro katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Belediyesi, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü, Paşakent Muhtarlığı ve Kardelen İlköğretim Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenen Uçurma Şenliği’nde çocuklar uçurtma uçurarak gönüllerince eğlendi. Şenliğe Yalova Vali Yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Beyazıt Tanç, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Çevre ve Orman İl Müdürü Vedat Altınel, İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Ulusoy ve AKP İl Başkanı Temel Coşkun’un yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kardelen İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Göktürk, geleneksel hale getirdikleri etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından program Kardelen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan roman halk dansları gösterisiyle devam etti. Programda ayrıca pasta atma, çuvalla koşma, halat çekme, yoğurtun içindeki parayı bulma gibi yarışmalar düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere ayakkabı ve fidan hediye edildi. Program çocuklar tarafından uçurtma uçurmasıyla sona erdi. Etkinlikte ayrıca çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.