Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuk Ve Bağatar Sahada İnceleme Yaptı

Buldukları her fırsatta Yalova Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları sahada inceleyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar bu sayede çalışmalarda yaşanan ya da yaşanabilecek olan aksaklıklara da anında müdahale ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tutuk Ve Bağatar Sahada İnceleme Yaptı

Yalova Belediyesi ilde hizmet üretmeye hızla devam ediyor. Bu kapsamda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar da buldukları her fırsatta sahaya iniyorlar. Yalova’ya mümkün olan en iyi hizmeti sunmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini bundan sonrada sürdüreceklerini ifade eden Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Biz bu ile hizmetle görevlendirilmiş insanlarız. Tek hedefimiz ve tek gayemiz var. O da halkımıza elimizden gelen en iyi hizmeti sunabilmek. Bu güne kadar yapılan hizmetlerimizin halkımızdan gelen geri dönüşleri bizi ziyadesi ile memnun etti. Halkın memnuniyeti, teşekkürü bizim için en önemli ödül ve göstergedir” dedi.

“Gereken tüm desteği veriyoruz”
AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ise, “Yalova Belediyemiz AK Parti belediyecilik anlayışının en güzel örneğini ortaya koyuyor. Biz Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk ve ekibini yürekten kutluyoruz. AK Parti il yönetimi ve vekillerimizle birlikte belediyemizin hizmetlerini daha da ilerilere taşımak adına gerek Ankara ve gerekse ilimizde gereken tüm desteği sağlıyoruz. Sonuçta da ortaya çıkan hizmetler mutluluk verici oluyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.