Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuk Muhtarları Dinledi

Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk Yalova merkezinde ve merkez köylerde görev yapan muhtarlarla bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda muhtarların yaşadıkları sorunlar, talepleri ve önerileri masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2022 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tutuk Muhtarları Dinledi

Belirli periyotlarla düzenlenen toplantılarda il merkezinde görev yapan mahalle ve köy muhtarları ile buluşan Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk, Hilton Garden Inn Otel’de düzenlenen istişare toplantısında muhtarları dinledi. Yoğun bir katılımın yaşandığı istişare toplantısında Yalova Belediyesi ve Yalova Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin muhtarlara bilgi aktardı. Ardından sırayla söz alan muhtarlar ise yaşanan sorunlar, talepler ve önerilerini sıraladılar. Anında çözülebilecek sorunlarla ilgili kurum müdürlerine talimat veren Tutuk bu sayede mahallelerin hızla sorunlardan arındırılmasını da sağladı. Zaman alacak sorunların çözümü için de gerekli planlamaların yapılması talimatını veren Tutuk, muhtarlardan gelen soruları da yanıtladı.

Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk tarafından gerçekleştirilen istişare toplantılarının son derece önemli ve verimli olduğunu dile getiren muhtarlar ise, “Bu sayede her ay düzenli olarak başkanımıza mahallemizde yaşanan sorunları ve taleplerimizi iletme imkanı buluyoruz. Her ne kadar başkanımızın kapıları ve telefonu bize her zaman açık olsa da bu toplantılarda genel bir değerlendire yaparak sorunların da daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşması sağlanıyor. Başkanımıza bu anlamda teşekkür ederiz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.