Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuk Hastaları Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek acil polikliniğinde tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tutuk Hastaları Ziyaret Etti

Tutuk’a ziyaretinde Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç de eşlik etti.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Acil Serviste bulunan hastalarla sohbet etti. Hastalara acil şifalar dileyen Tutuk, hastane hakkında Başhekim Ergenç’ten bilgi aldı. Ergenç, 400 yataklı hastanenin 500’e yakın deprem izolatörü ile donatıldığını ve 8 şiddetinde depremde dahi hizmet vermeye devam edebileceğini belirtti. Hastanede 215 tek yataklı oda, 37 adet iki yataklı oda ve toplamda 140 poliklinik bulunduğunu kaydetti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise yeni devlet hastanesinin Yalova’nın sağlık alanındaki ihtiyaç ve taleplerine uzun yıllar cevap verecek nitelikte bir hastane olduğunu söyledi. “Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaç ve taleplerine uzun yıllar cevap verecek nitelikte bir hastane. Yalova Üniversitesi ile yapılan protokol ile artık halkımız burada konusunda uzmanlaşmış profesörlerden sağlık hizmeti alacaklar. Başka illere gitmek zorunda kalmayacaklar.” dedi.

Ziyaret sonrasında Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç hastanenin çevre düzenlemesi ile ulaşım konularında bir süre daha istişarelerde de bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.