Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Polisi 179’ncu Gurur Gününü Kutladı

Türk Polis Teşkilatının 179’ncu Kuruluş Yıldönümü Yalova’da gerçekleştirilen gurur dolu bir törenle kutlandı. “Türk polisi suçu engellemeye yönelik yaptığı çalışmalarla tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Türk Polisi 179’ncu Gurur Gününü Kutladı

TürkPolis Teşkilatının 179’ncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kutlamalar 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Törene Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da katıldı. Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması sonrasında saygı duruşunda bulunularak, İstiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm gerçekleştirdi. Türk Polisinin halkın huzur ve güvenini sağlamak için 365 gün 24 saat boyunca görev yaptığını belirten Gözüm, “Milletimizin ayrılmaz bir parçası olan tarihi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının 179’ncu Kuruluş Yıldönümünün mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Türk Polis Teşkilatı çağın gerektirdiği gelişme ve ilerlemeyi gerçekleştirip, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızı, ırz, can ve mal güvenliğini sağlamak için ettiği yemine sadık kalarak 365 gün 24 saat görev yapmaktadır. Teşkilatımız emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını toplumun da desteğini alarak çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Türk polisi suçu engellemeye yönelik yaptığı çalışmalarla tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır. Yalova genelinde yaşayan vatandaşlarımızın ırz, can ve mal güvenliklerini sağlamakta Yalova İl Emniyet Müdürlüğü olarak en önemli görevimizdir. Ülkemizin içerisinde bulunduğu huzur ve güven ortamını bozmaya çalışan terör örgütleri, suç gurupları, organize suç şebekeleri, uyuşturucu madde kaçakçıları ve her türlü şer odakları Türk Polis Teşkilatı’nın çalışmaları ve devletimizin sarsılmaz gücü karşısında yok olmaya mecburdur. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi, ‘Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.’ Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerimiz tarafından genel asayiş uygulamalarımız, yol güvenlik tedbirlerimiz. Trafik uygulamalarımız ile başarılı bir şekilde sürdürülmektedir. “ dedi.

Şehitlik ziyaret edildi
Ardından Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerin oluşturduğu stantlar ziyaret edildi. Meydandaki program Yalova Polis Şehitliğinde devam etti. Burada Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ile Yalova Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri şehit mezarlarına çiçek sundular. Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve beraberindekiler şehit aileleri ile de sohbet ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.