Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşvikiye’de Bin Fidan Toprakla Buluştu

Teşvikiye Belediyesi tarafından başlatılan, “1 Fidan 1 Hayat Projesi” kapsamında beldede bin adet fidan toprakla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Teşvikiye’de Bin Fidan Toprakla Buluştu

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, “Beldemizde maviyi ve yeşili korumayı sürdüreceğiz” dedi.

Denizi ve ormanlarıyla tanınan Teşvikiye beldesinde ağaçlandırma çalışmaları hız kesmiyor. Bu kapsamda Teşvikiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen “1 Fidan 1 Hayat Projesi” kapsamında beldenin Cumhuriyet, Karşıyaka ve İstiklal Mahallelerinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Belediye personelleri tarafından yapılan çalışmalarla bu mahallelere toplamda bin adet fidan dikildi. Teşvikiyede yeşili ve maviyi korumayı sürdüreceklerini ifade eden Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ise, “Beldemiz ormanları, yeşil alanları, denizi ile doğal zenginlikleri en fazla olan yerlerden birisi. Ama biz bununla yetinmiyoruz. Hayata geçirdiğimiz 1 Fidan 1 Hayat Projesi ile beldemizi yeşillendirmeyi sürdürüyoruz. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed, ‘Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz’ demiştir. Biz de bu anlamda beldemizin yeşilini ve mavisini koruyacak bulduğumuz her fırsatta çevremizi yeşillendirmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

“Geleceğe bırakılan miras”
Belediye tarafından gerçekleştirilen proje ile beldedeki 3 mahalleye toplamda bin adet fidan dikimi gerçekleştirilmesi vatandaşları da mutlu etti. Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve ekibini kutlayan vatandaşlar, “Her yerde orman var ne gerek var ağaç dikmeye demeden, doğaya olan sevgisini bir kez daha ortaya koyan başkanımızı kutluyoruz. Zira dikilen her bir fidan geleceğe bırakılan mirastır. Gelecek nesiller bugün dikilen her bir fidandan dolayı bizlere teşekkür edecekler” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.