Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terörle Mücadelede Koordinasyonun Önemi Anlatıldı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) tarafından düzenlenen bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı kapsamında özel güvenlik görevlilerine bu koordinasyonun önemi anlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi teröre karşı halkın bilinçlendirilmesine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde il merkezindeki muhtarların katılımı ile yapılan toplantının devamında özel güvenlik görevlilerine bu konularda bilgi aktarıldı.
TEM Şube Müdürü Alp Ay tarafından sunum eşliğinde yapılan bilgilendirme de terörle mücadeleye halkın her kesiminin katılımının önemine değinildi. Bu noktada halkın daha bilinçli olması gerektiğini dile getiren TEM Şube Müdürü Alp Ay, “Terörün ülkemizde devam etmesi bu ülke üzerinde emelleri olan ve dünyadaki pastadan daha az pay almamızı isteyen bazı ülkeler açısından önemli. Zira ülkemiz terörle sürekli meşgul edilerek istikrarlı bir şekilde büyümesinin önü kesilmek isteniyor. Bu ülkenin büyük önem taşıyan kaynaklarının ise terörle mücadelede eriyip gitmesi de birilerinin işine geliyor. Günümüzde terör artık şehirlere indi. Teröristi sadece dağda aramak doğru değil. Bu noktada halkın her kesiminin terör ve terörist konusunda bilinçlenmesi önem taşıyor. Terörle mücadele halkın tüm kesimleri ile topyekun verilmesi gereken bir mücadele” dedi.
Yalova’nın ülkenin terör faaliyetleri anlamında en güvenli ili olduğuna dikkat çeken TEM Şube Müdürü Ay, “Ancak bu huzur ortamını bozmak isteyenler mutlaka olacaktır. Bu noktada ilimizdeki muhtarlarla başladığımız bilgilendirme toplantılarına özel güvenlik görevlileri ile devam ediyoruz. Terörün amacının ne olduğunun iyi anlaşılması, terörle mücadelede koordinasyonun sağlanması artık her zamankinden daha büyük önem taşıyor. Biz halkımızın bilgilendirilmesi ve bu koordinasyonun sağlanması için eğitim çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.