Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terminal Bir Türlü Hareketlenmiyor

Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs terminali bir türlü hareketlenmiyor. Bunda ise terminalin şehrin bir hayli dışında olması etkili oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Terminal Bir Türlü Hareketlenmiyor

Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan Şehirlerarası Otobüs terminali yapıldığı günden beri neredeyse hiç ilgi görmüyor. Vatandaşlar terminale minibüsle gitmek zorunda kaldıkları için buraya gitmek yerine otobüslere yol kenarlarından binmeyi tercih ediyorlar. Bir çok otobüs firmasının terminalde yazıhane açmaması ise burasının aradığı yoğunluk ve ilgiye kavuşamamasının diğer bir sebebi olarak gösteriliyor. Terminalin şehrin çok dışına yapıldığından dert yanan vatandaşlar, “Büyük şehirlerde de terminaller il dışında olmasına rağmen Yalova’ya oranladığımızda onlara ulaşmak daha kolay. Oysa Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne belirli aralıklarla minibüs var. Oraya gitmektense ya şehir içine giren otobüs firmasını ya da yol kenarında bekleyerek diğer otobüs firmalarının araçlarına binmeyi tercih ediyoruz. Zaten terminalde bir çok otobüs firmasının yazıhanesi de yok” şeklinde konuştular.

Yetkililer ise terminalin şimdilik şehirden bir hayli uzak olduğunu doğrulasalar da birkaç yıl içerisinde ilin gelişimi sonrasında neredeyse şehir içerisinde kalacağını dile getiriyorlar. O zaman neredeyse bütün otobüs firmalarının yazıhanelerinin de terminalde yer alacağına vurgu yapıyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.